Dip&Liquids


Door de nieuwe wetgeving zijn de kleurstoffen onttrokken uit onze vloeibare producten. 

Dips

EFB Baitdips, deze stroperige substantie is ontwikkeld om uw haakaas een dikke beschermde coating te geven, het geeft uw haakaas een extra stimulans, een extra signaal ten op zichte van het bijgevoerde aas.

Net zoals bij alle andere vloeibare toevoegingen is hier ook de eigenschap, hoe langer men het aas in de dip laat, hoe beter en langer het aas zijn aroma kan vrijgeven. Echter de naam zegt het zelf " DIP", voor het inwerpen uw haakaas in de dip "dippen" en inwerpen/uitvaren. De dip zal direct zijn functie uitoefenen en dat is opvallen. Nog een voordeel van een dip is dat de boilie niet onmiddelijk water tot zich neemt, de dip geeft een beschermde coating en belemmerd dit. Vis je op modderbodems zuigt het aas, de geur en dus ook smaak naar binnen, binnen de kortste keren smaakt en ruikt de boilie naar "prut", en zal de karper dit aas naast zich laten liggen, een dip voorkomt dit . Als men haakaas, langdurig in de dip laat zitten, zal deze goed uitharden een extra troef als je tewerk gaat op waters waar rivierkreeftjes en katvisjes aanwezig zijn. Ook in de winter waar men meestal met minder voer aan de slag gaat kan men zo het haakaas meer laten "opvallen". Enkele EFB teamleden en klanten overgieten zelfs enkele kilo's boilies met een dip en laten dit langdurig zo staan, regelmatig opschudden is hier de boodschap. Onze dips zijn te verkrijgen in handige hersluitbare flacons waar u uw beaasde rig zonder beschadigen kunt in deponeren. Sinds kort zijn de dips in AL ONZE BOILIESMAKEN te verkrijgen, alsook in verscheidene populaire smaken, voor een bepaalde smaak, vraag ernaar aan uw Consultant.

DIPS ZIJN TE VERKRIJGEN IN AL ONZE BOILIESMAKEN EN FAVORIETE SMAKEN, VRAAG ERNAAR AAN UW CONSULTANT !

NTX Liquid

Soaks, niet meer weg te denken uit de moderne karpervisserij .

Langdurig uw haakaas in een vloeibare substantie weken om uw haakaas opvallender en verleidelijker te maken, je geeft zo je haakaas een apart karakter.

Ook kan men oude(re) uitgedroogde boilies zo een vernieuwde boost meegeven. De boilies in een afgesloten emmer houden met een soak, regelmatig opschudden en met regelmaat een geut toevoegen. De boilie neemt de soak tot zich op, hoe langer, hoe dieper tot de kern. Je boilies kun je ook laten uitharden in zo een soak. Wij van EFB hebben zo enkele soaks samengesteld die je dus kan gebruiken om uw haakaas en uw Pellets,boiliekruim en partikels een extra boost te geven . Alle producten zijn vervaardigd met natuurlijke additieven - extracten -olieén enz (geen kleurstoffen of chemische versterkende vloeistof). Voor gebruik gelieve goed de Flacons te schudden.

Kempolie

Wie kent dit niet, inderdaad en de onze is van de allerbeste kwaliteit. De hoeveelheden die onze klanten verbruiken zijn niet te beschrijven. Iedereen kent de waarde van deze olie. Aangezien ze zeer licht is, komen zelf haar aroma's door een sliblaag.

Testvissers hebben dit ondervonden toen ze bezig waren op een heuse slijkput. Het aas dat niet was gesoakt in Kempolie bleef onaangeroerd, de gesoakte liepen als een trein. Desondanks het aas was weggezakt in het slib gaven ze toch nog de prikels door waardoor de karper actiever begon te zoeken naar deze prikkels. Ook het overgieten van Pellets met deze olie is een grote troef, de combinatie van Kempolie met hennepzaad en onze kemppellets zijn nu al een legende. deze brei is onweerstaanbaar op elk water en voor iedere karper.

Triple S

In 2013 - 2014 vroegen vele klanten waar wij bleven met een Soak in de genre van Salminol-Aminol en gelijkaardigen. Aangezien wij niet over één nacht ijs gaan bleven jullieinderdaad wat op jullie honger zitten aangaande Soaks, maar op de achtergrond waren wij al duchtig bezig met een goede basis te ontwikkelen , de afwerking, de finetuning vroeg echter de nodige tijd en testen voor we met ons product konden naar buiten konden komen, ook de zoektocht naar de perfecte bijhorende natuurlijke producten vroeg menig tijd. Nu voor 2015 is Triple S volledig op punt en zijn wij tevreden over de resultaten.Triple S is een verbeterde Krill liquid met bepaalde zeevis olien en¨toegevoegde zout kristallen, het is een 100 % natuurlijk product dat de strengste controles heeft ondergaan. Deze Soak is speciaal ontwikkeld voor het langdurig soaken van boilies. Echter is hij ook zeer goed om uw Pellets ermee te bewerken.

Triple S is ook goed te gebruiken bij uw wedstrijdvisserij, kleine pellets overgieten met dit product doet wonderen. Vele Belgische wedstrijdvissers gebruiken dit product net als onze CCA en Boterzuur.

Red Venom

Red Venom is een spicy rode natuurlijke paprika extract met natuurlijke boterzuur (geen chemische ) 10ppb concentraties van boterzuur kan een hond ruiken, mensen vanaf meer dan 10 ppm. Boteruur is een vetzuur dat in dierlijke vetten en plantaardige oliën voorkomt in de vorm butyraat. . Red Venom zorgt voor een Felle rode gloed op de bodem en geeft continu voedingssignalen af. Deze soak komt zeer goed tot zijn recht bij het gebruik bij pellets, onze Red Halibuts komen hier het best tot hun recht. Ook kan men perfect je partikels hiermee bewerken, een geut Red Venom in je emmer en je partikels worden een pak attractiever.

Red Venom is te verkrijgen in Flacons van 150 ml Flacons

TIP: Perfect te combineren met onze Spicy Demon boilies.

CCA

CCA is de afkorting van Caster Carp Attractor, infeite is CCA een zelf samengestelde flavour, maar om hem "opmerkelijker" te maken krijgt hij een plaatsje tussen onze Additieven.

Zijn bestaan is al reeds vele jaren, enkele karper- feeder- vaste stokvissers vroegen ons of we niet eens een product konden maken die zij konden toepassen in hun type visserij. In samenwerking met enkele witvissers die al vele jaren mee aan de top draaide in het witvis-wedstrijdwereldtje werd zo het product stapsgewijs ontwikkeld tot hetgeene wat nu is, een ware topper.

Een teamlid werd meerdere malen de kampioen van de plas, en ook de bij-betrokken personen vingen hun netten vol, niet alleen kleine karpers maar ook bakken van brasems. De eerste jaren werd het product onder de vaste "kern" gehouden, om het verschil te maken aan de waterkant. Door mond aan mondreclame werd de vraag steeds groter en groter achter dit product, daarom ook dat het nu pas hier op de website te zien is, de druk is te groot. Dat het een blijvertje is, bewijst onze Consultant Thomas Decock, hij is al meerdere jaren na elkaar kampioen van de club, mede dankzij dit product . Thomas is nog een "jeugdig" persoon in vergelijking met meestal de typerende wedstrijdvissers, maar aan de waterkant is hij de baas . Als wij aanwezig zijn op verscheidene beurzen is de vraag naar dit product enorm groot, ook al zijn we voorbereidt, tegen het eind van dergelijke beurzen zijn we meestal totaal uitverkocht, daarom dat we ook hebben besloten dat dit product vanaf heden bij onze consultanten te verkrijgen zal zijn.

LMSE

Een sweetner met een zachte fruitige nasmaak die zeer goed tot zijn recht komt in aas waar eveneens een fruitpoeder of fruitflavour is in verwerkt. Deze sweetner is een absolute meerwaarde bij de bereiding van diverse partikels, voornamelijk bij tijgernoten.