Wafters

Haakaas dat afzinkt door het gewicht van de haak, zo kan men het best wafters omschrijven, het is de gulden middenweg tussen een gewone boilie en een pop-up(SKYLINER).

Onze WAFTERS zijn beschikbaar in 3 formaten ( 14 - 16 en 18 mm ) en in VIER kleuren !

RED,WHITE,NATURALBROWN en YELLOWBROWN

uiteraardt zijn ze geurloos, zodat je naar hartewens kunt experimenteren met onze Baitspray's !

Waarom een wafter zou men denken, wel een wafter zinkt dus af door middel van het gewicht van de haak zoals al eerder omschreven en hierdoor zal uw haakaas steeds mooi OP de bodem gepresenteerd zijn. Het haakaas zal na verloop van tijd niet wegzinken (in het mogelijk aanwezige) modder, prut, het zal niet wegzakken in lichte bodembegroeiïng, maar er op blijven liggen. Bij aasopname zal een wafter sneller reageren ten opzichte van zijn meegevoerde boilies. Wafters worden merendeels bevestigd aan een D-rig montage, zodat het haakaas zich direct OP de haak legt, het is hierdoor belangrijk dat je kiest voor een groter model haak dan dat je gewoon bent bij een gewone hairrigmontage. Omdat de wafter OP de haak ligt maskeert deze de haak, bij aasopname zal de wafter de haak direct in een prik-positie brengen, om een optimale inprikking te bereiken raden wij dus aan om een grotere haakmaat te verkiezen dan dat u gewoon bent .

Wat ook belangrijk is, is het gewicht van de haak, deze bepaald ook het afzinken van je WAFTER, een grote dikdradige haak zal je WAFTER sneller laten afzinken dan een dundradige haak, in het begin is het een beetje uitzoeken welke haak er voor jou het best past bij je wafter presentatie, maar eens je de juiste combinatie hebt gevonden zijn wafters de perfecte aasaanbieding in onze moderne, steeds moeilijk wordende karpervisserij, blijf steeds de concurrentie een stapje voor .