Pellets en Partikels

De Kemppellets

Onze Kemppellets zijn nu al reeds een legende, je moest eens weten wie en hoeveel vissers deze pellets komen halen. Deze unieke Kemppellet barst van de hennep/kemp, en is nu éénmaal de beste die er op de markt is, dit zeggen we zonder te blozen, DE BESTE !

Onze versie is PUUR, daarom dat hij ook wat duurder uit komt dan bij vele anderen, waar de hennep met enkele andere producten is vermengd en men zo de prijs kan drukken, wat verkies je, ja juist het PURE SPUL dus !

Een haakaas op een voerbed van enkel en alleen deze pellet heeft al vele toppers verschalkt op moeilijke waters. Je moet hem proberen om het te geloven. Azende karper wordt geprikkeld door de Kemppellet, maar hij kan deze pellet niet eten, hij is te fijn, maar de prikkeling heeft wel tot gevolg dat de vis begint te zoeken naar aas in de buurt.

Deze pellet laat zich goed combineren met hennepzaad en kempolie, voeg daarbij nog je favoriete particles ( sweetcorn, gemalen tigers... ) en gechruste boilies en mengel dit alles goed door elkaar. Na enige tijd krijg je een echte smurrie die super attractief is, met spod of voerboot droppen of met een pva bag inwerpen,karpers die worden geprikkeld storten zich op de bijgemengde voeronderdelen.

They go Crazy.


F1 Partikels

Onze nieuwste smukkelmix! 

Om uw boilievoerstek te ondersteunen of om een instant succes teverwezenlijken raden wij U onze F1 partikels aan . F1 staat voor Formula one, een doorverwijzing naar de formule 1, daar gaat het onzettend snel, wel ook met deze partikels, KOKEN is overbodig geworden . Vul een emmer met de noodzakelijk hoeveelheid F1 partikels, LET op, het volume verdrievoudigd , dus 1 kg droge F1, wordt ong 3 kg kant en klaarmix . Zet uw F1 partikels Royaal onder water, en een zestal uurtjes later kan u gerustt deze F1 Partikel mix voeren . Met een beetje flavour, of kempolie in het water maakt u deze nog eens extra aanlokkelijk naar eigen wens .Ideaal voor uw langere trips, u kan zo Uw partikels droog meedoen en bij aankomst direct een emmer vullen, tegen dat je de stekken hebt gezocht, de tent gezet en heel je infrastructuur hebt opgezet zijn deze partikels gebruiksklaar . Geen overschotjes meer, geen gekook en gezeul met emmers.F1 Partikels ...TOP !!!!

Halibut pellets

Black Halibut /redhalibut De BLACK/RED HALIBUT is de meest gebruikte pellet op de markt. We hebben 3 verschillende maten 2mm 6mm 8mm door unieke samenstelling van ingrediënten (vismeel, visolie, hoog gehalte dierlijke eiwitten en betaïne) is het perfect te gebruiken voor voeren op de karper of meerval en andere witvissen. Je kan deze pellets gebruiken als lokvoer in voerkorfje of pva zakje .Tevens een prima pellet voor method feeder vissen. 

Mais/Kempzaad pellets


Kempzaad/Maïs pellets zijn een extra toevoeging bij het gebruik van boillies en partikels. Behandel de mais/kemp pellet met één van onze soaks,liquids en u zal versteld staan van deze combinatie . Voor de warme maanden is de combinatie met Ntx of kempzaadolie een killer van formaat. Hierdoor zal er tijdens het oplossen een wolk onstaan op de voerplaats.Voor de koudere maanden is de combinatie met triple S of Red venom en/of eventueel spray de perfecte trigger . De kempzaad/maispellet is voorlopig maar in 1 maat te verkrijgen 6mm .